Second Hand

Unika fynd till mycket låga priser. 300 kvm stor lokal med snabb omsättning av varor, så först till kvarn!

Hos oss hittar du kläder, möbler, glas, porslin och prydnadsföremål, m.m. Vi har även en liten caféhörna med hembakat bröd. Butikens mål är att med överskottet stödja Vallbykyrkans sociala hjälpverksamhet. Vi stödjer även ‘IndianChildren’ som på kristen värdegrund hjälper utsatta barn i Indien ut ur missär till ett värdigt liv. Butiken drivs ideellt.

Dags att städa ur förråden eller flytta? Vi tar tacksamt emot alla gåvor så länge det är helt, rent och går att återanvända. Inlämning sker under butikens öppettider eller enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna om ni har frågor och funderingar.

ÖPPETTIDER

Tisdagar 15-18
Torsdagar 15-18
Lördagar 10-13

KONTAKTA OSS

Butik: 021 35 09 80
Medarbetare: 070 394 73 57 eller 0703 43 27 10
secondhand@vallbykyrkan.se

HITTA TILL OSS

Fatbursgatan 7
(Butiken ligger mittemot kyrkans lokaler på Vallby.)