NBR1

Fredagar 19:00

NUMBER ONE är namnet på Vallbykyrkans fredagskvällar som samlar ungdomar från 13 år och uppåt. Efter en lång skolvecka och inför helgen som ligger framför finns möjligheten att mellanlanda på en plats som ger utrymme för att bara hänga och umgås men också en plats att växa i sin kristna tro.

Christ focused

Framförallt är fredagskvällen en kyrka för ungdomar. Jesus är vårt viktigaste budskap till den unga generationen. Därför har vi varje fredag en samling som innehåller sång (lovsång), bön och undervisning där vi får lära oss mer om den kristna tron och hur den påverkar våra liv.

Hang out

Det är riktigt skönt att få ha ett ställe dit man får komma som man är och bara chilla. Vi har sköna soffor, sällskapsspel, Playstation, fotbollsspel och inte minst en hel idrottshall i anslutning till våra lokaler där vi brukar arrangera aktiviteter.

Simple café

I vår servering har vi lite enklare mat till den som är hungrig, massor av godis och choklad och väl kylda drickor.